RØROS FOLK FESTIVAL 6.-9. juni 2024

VOKALKURS MED INGRID STORLIMO

Ingrid Storlimo kommer fra Budalen, og hun er en av få som bruker repertoaret fra Gauldalen. I 2021 ga hun ut «Bak vesterfjeldet», et album med folkemusikk fra sitt område. Ingrid er aktiv i ulike musikalske konstellasjoner, i tillegg til å være kordirigent og sangpedagog i kulturskolen. I vokalkurset på Røros Folk Festival vil deltakerne lære bånsuller, korte stubber og bruksmusikk fra Gauldalen.

8. juni Kl 10.00 – 12.00

Kurs: kr. 300,-  Ungdom under 18: kr.150,-

TORADER- & TREKKSPILLKURS MED THOMAS NILSSEN

Thomas Nilssen fra Løten, har vokst opp i en familie med sterke folkemusikalske tradisjoner. Thomas er en sentral person i folkemusikkgruppa «Over Stok og Steen» som i mer enn 25 år har høstet stor anerkjennelse for sin presentasjon av tradisjonsmusikk fra Hedmarken og ikke minst god runddansmusikk. Thomas har vunnet Landsfestivalen i gammaldansmusikk en rekke ganger, både som solist og med ulike grupper. Han har også holdt utallige kurs både i spell og dans i Norge og en rekke andre land.

8. juni Kl 10.00 – 12.00

Kurs: kr. 300,-  Ungdom under 18: kr.150,-

LUNSJKONSERT MED INGRID STORLIMO OG THOMAS NILSSEN

Ingrid Storlimo og Thomas Nilssen er et radarpar som har spilt mye sammen i 25 år. Duoen spiller allsang-vennlig repertoar fra sangskatten til Alf Prøysen, Mads Berg og mer ukjente opphavsmenn og -kvinner. Vi kan love en konsert med spilleglede, høye latterbrøl og ønsker fra salen.

8. juni Kl 13.00

Rabattert lunsj på Vertshuset med festivalbillett.

Kr. 200,-