Våre restauranter

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør vårt beste for at de skal leve videre. I våre to restauranter skaper vi gode matopplevelser, uansett sesong. 

Artboard 1

Hovedrestauranten

 Vår fine dining restaurant ligger i hovedbygningen Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi en 6-retters meny, avstemt etter sesongens beste råvarer. Åpningstider: Mandag – lørdag 17.00 – 22.00.

Berkel og Bar

I vår gastropub kan du nyte smakfulle retter i en koselig atmosfære. Berkel og Bar er et populært sted for både lokale og tilreisende, og et uformelt sted å treffes på kveldstid for god mat og drikke. Om sommeren åpner vi vår uteservering med utsikt til folkelivet i gata. Åpningstider: 12.00 – 22.00 alle dager.

Frokost

Frokosten serveres i vår hovedrestaurant.

Åpningstider sommersesong:
Alle dager: 07.30 – 10.30

På grunn av restriksjoner bestemt av helsemyndighetene er det ikke alltid vi kan etterkomme ønske om valgt restaurant, håper på forståelse for dette. I sommer kjører vi derfor samme meny i begge restaurantene.
 
Velkommen til oss!

Hovedrestauranten

I vår fine dining restaurant serveres en 6-retters meny, avstemt etter sesongens beste råvarer.

Berkel og Bar

I vår gastropub kan du nyte smakfulle, enkle retter i en koselig atmosfære.

1. Velg antall gjester

2. Velg dato

3. Velg restaurant

4. Velg Lunsj eller middag

5. Kontaktinformasjon