Kampanje på overnatting sommer 2024

Tilbring 3 netter eller mer i våre sjarmerende og historiske omgivelser - perfekt plassert i hjertet av Røros sentrum.

Med en historie som går tilbake til 1600-tallet, tilbyr vi sjarmerende hotellrom og unike leiligheter i den historiske bakgården Rammgården og moderne rom eller leiligheter i den gamle Uldvarefabrikken.

Enten du velger å overnatte i et omgjort stabbur eller i et rom med stor takhøyde i den gamle ullvarefabrikken, vil du få en helt unik opplevelse.

Både Rammgården og Uldvarefabrikken har superiorrom og leiligheter med godt utstyrte kjøkken, noe som gjør dem ideelle for selvhushold, spesielt for familier på ferie.Frokost er alltid inkludert i prisen, slik at du får en deilig start på dagen hver morgen, uansett.

Book opphold innen 31. august og få 20% når du bor tre netter eller mer. Tilbudet gjelder for opphold mellom 1.juni til 31. oktober. 

Vi tilbyr flere kjæledyrvennlige rom. Ta kontakt med oss på forhånd for å sikre at du får et rom som passer for deg og ditt kjæledyr. Vennligst merk at det tilkommer et tillegg på 300,-. Send oss en e-post eller ring oss  for å varsle på forhånd. 

Vi tilbyr gratis parkering for våre gjester bak Rammgården og Uldvarefabrikken. Følg Kjerkgata og sving inn på Ol-Kanelesaveien, deretter kjør via Fargarveien mot Potteriet Røros AS.

Innsjekk er fra kl. 15.00 og utsjekk senest kl. 11.00. 

 

Ikon

Rammgården

Ikon

Uldvarefabrikken