Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

Meny November

 

 

Røkt sild terte

Sennep – Rørosrømme – Butterdeig

Melk – Egg – Hvete – Fisk – Sennep

125,-

Carpaccio av gravet Elg fra Stensaasen

Kantarell – Einebær – Melba toast 

Egg – Hvete 

125,-

Torsk fra Trøndelagskysten

Erter – Bacon – Sennepssaus – Potet

Fisk – Sennep – Melk 

315,-

Ribbe av Hampshire Svin

Rødkål – Julesaus – Medisterkake – Potet 

Sulfitter – Hvete – Melk 

358,-

Oster fra Eggen Gardsysteri

Søtt og sprøtt tilbehør
Melk – Hvete – Bygg – Rug – Valnøtter  

119,-

Karamellpudding

Rørosrømme skum – Karamell – Skogsbær is
Egg – Melk – Hvete
129,-

6-retter

825,-

 

 


 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros