Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

 

Meny Oktober 

 

 

Marinert laks

Rødbeter fra Dalsbygda – Rørosrømme – Dillmajones  

Melk – Fisk – Egg 

125,-

Røkt bogplomme av reinsdyr fra Stensaas

Tyttebær – Einebær – Kantarell 

Melk – Hvete 

125,-

Stekt kveite fra Trondheimsfjorden

Smørkokt kål – Jordskokk – Fondantpotet - Hvitvinssaus

Melk – Fisk – Sulfitt

315,-

Ytrefilet av lam fra Røroskjøtt

Søtpotet – Rotgrønnsaker – Bakt hvitløkssjy

Melk – Selleri – Sulfitt 

358,-

Oster fra Eggen Gardsysteri

Søtt og sprøtt tilbehør
Melk – Hvete – Bygg – Rug – Valnøtter  

119,-

Skjørost og blåbærkake

Hvit sjokolade - Bringebær

Egg – Melk – Hvete – Nøtter 

129,-

 

6-retter

825,-

 


 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros