Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

 

Meny August

 

 

«Egg 64» fra Galåvolden Gård

Brødsmuler med Tronfjellskinke – «Carbonara» skum 

Egg – Melk – Hvete

125,-

 

 

Marinert Sei tartar

Rørosrømme med pepperrot – Dijon – Epler – Ramsløksnø

Melk – Hvete – Fisk – Sennep

125,-

 

 

Lysing fra Trondheim

Erter – Delikatesseløk – Blåskjell i krem fra Rørosmeieriet

Melk – Fisk – Skalldyr

315,-

 

 

Sousvide Kalvemørbrad fra Røroskjøtt 

Primører fra Dalsbygda – Gulrotkrem – Kalvesky med sesam 

Melk – Selleri – Sesamfrø

358,-

 

 

Oster fra Eggen Gardsysteri

Søtt og sprøtt tilbehør

Melk – Hvete – Bygg – Rug – Valnøtter

119,-

 

 

Norsk jordbær og rabarbra 

Hjemmelaget sjokoladesorbet – Marengs – Pasjonsfrukt 

Egg – Melk – Hvete

129,-

 

6-retter

795,-

 

 

 

 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros