Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

 

Februar

Laks tartar

dillemulsjon – hjemmelaget olivenoljeflatbrød

fisk – egg – hvete – sennep - melk

125,-

Gravet elg «carpaccio»

pepperotrømme – tyttebær – baby leaf

melk – hvete  

125,-

Skrei confit

timiansabayon – spinat i variasjon – fondant potet

fisk – melk – egg – valnøtter – pinjekjerner

315,-

Reinsdyr flatbiff

steinsopprisotto – portobello confit – rødvinsdemi-glace

melk – selleri – sulfiter

358,-

Utvalg av Oster

Søtt og sprøtt tilbehør
melk - hvete - bygg - rug - valnøtter

119,-

Musserende gele

rømmeskum – bær – epplesorbet

sulfiter – melk - hvete

129,-

 

6-retter

795,-

 

 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros