Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

Meny Juni

 

 

Melonsuppe og St. Kristina skinke

Egg – Hvete

125,-

 

«Ceviche» av Røye fra Aursund
Rørosrømme – Wasabi – Avocado  

Melk – Hvete – Fisk

125,-

 

Grillet breiflabb fra Trondheim

Asparges – Ramsløk – Sjøkrepssaus

Melk – Hvete – Fisk – Skalldyr

315,-

 

Kalvebryst fra Røroskjøtt

Røstipotet – Vårgrønnsaker – Kalvesjy

Melk – Selleri

358,-

 

Ostetallerken
Melk – Hvete – Valnøtter  

119,-

 

Geitemelk «bavaroise» og Røros Yoghurt

Geitemelk og fiken is – Blodappelsin variasjon

Melk – Egg – Hvete

129,-

 

6-retter

795,-

 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros