Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

  

Meny April

Tartat av gravet elg
Agurk – tyttebær - rømme
Melk, selleri, sulfitter
125,-

Kremet skalldyrsuppe
Pannestekte Kamskjell
Kreps, kamskjell, selleri, Melk
119,-


Pannestekt Kveite
Rotgrønnsaker – Brunet smør – Surpølse - potet- og kålterte
Selleri, bygg, fisk, melk
315,-


Lam ytrefilet og rullade
potetterte – Rotgrønnsaker Sellerikrem - Rødvinssjy
Melk, Selleri, sulfitter
358,-


Oster fra Eggen Gårdsysteri
Søtt og Sprøtt Tilbehør
melk, hvete, bygg, rug, peanøtter
119,-

 

Sjokolade og chilli
Appelsin
melk, hvetemel, egg
129,-


6- RETTER

795,-

 

 

 

 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros