Røros-regionen har blitt et kraftsentrum for lokalprodusert mat, og det er med stolthet vi på Vertshuset Røros fremstår som en av spydspissene for vår matkultur.

Vi på Vertshuset Røros har en genuin interesse for regional mat og matkultur. Røros har fantastiske mattradisjoner og vi gjør derfor vårt beste for at de skal leve videre. Ved å bruke råvarer fra egen region, bygges stolthet både hos produsentene og hos oss som jobber med mat.

Restauranten ligger i hovedbygningen i Rammgården og rommer opptil 50 personer. I omgivelser inspirert av 1800-tallets borgerskapsstuer på Røros, tilbyr vi 3 -og 6-retters menyer, avstemt etter sesongens beste råvarer. Disse menyene endres for hver måned. 

 

Meny Juni 2017

 

Røkt sik

Rørosrømme – brød – sitronkrem

114,-

 

St. Kristina Spekeskinke fra Tynset

Asparges, salat

119,-

 

Lysing

Nykål – Hvitløk og Persille – Primører

295,-

 

Kalv fra Røros

Flatbiff og Bratwurst

Blomkål – Primører – Kalvesjy

318,-

 

Oster fra Eggen Gårdsysteri

Søtt tilbehør – Nøtter – Meskeknekk

109,-

 

Rabarbra og Jordbær

Vanilje og tjukkmjølk

Søte smuler

123,-

 

6-retter

798,-

 

 

 

 

Bestilling av bord og åpningstider

FROKOST

Mandag til Fredag
kl. 07:00 – 10:00
Lørdag
kl. 08:00 – 10:30
Søndag
kl. 08:00 – 11:00

LUNSJ OG SMÅRETTER i BERKEL OG BAR

Alle dager 
kl. 12:00 – 22:00

RESTAURANT

Mandag til lørdag
kl. 18:00 – 22:00

På- og avlogging Vertshuset Røros